Continental IceContact 3

Continental IceContact 3
Tarneaeg: Eesti siseselt 2 tööpäeva. Soome 4 tööpäeva.
Hind e-poes: 112.70 €
   Vali kogus:
Kuumakse: 16.23 €
Enne korvi lisamist veendu, et valisid sobivas mõõdus toote!
Hind rehvikeskuses: 115.00 €
Erinevus rehvikeskusest ja e-poest ostetavate rehvide hinnas on tingitud sellest, et e-poest ostes teeb klient suure osa ostu-müügiprotsessist ise ära (nõustab end ise, võrdleb tooteid ise, koostab arve jne.) ja vastutasuks premeerime teda parema hinnaga. E-poest ostes on kliendil võimalus kasutamata ja veljele paigaldamata rehvid 14. päeva jooksul tagastada. Klient, kes soovib müügipersonali professionaalset nõu ja abi, tutvuda ja ise füüsiliselt katsuda meie poolt pakutavaid tooteid, saab soetada rehvid rehvikeskusest, kuid tema teenindamine nõuab lisaressursse, mistõttu on rehvikeskuses hinnad ka veidi kõrgemad kui e-poes.
ID: 200968
Mõõt: 195/65R15
Hooaeg: Naastrehv
Tootja: Continental
Mudel: IceContact 3
Sõiduki tüüp: Sõiduauto
Koormusindeks: 95
Kiirusindeks: T
Tootekood: 03473670000
Saavutanud fantastilisi tulemusi erinevates talverehvide testides:
#1 Tekniikan Maailma 2020
#1 Tuulilasi
#1 Vi Bilägare
#1 Teknikens Värld
#1 AutoReview
#2 Tekniikan Maailma

Continental IceContact 3 on suundmustriga, asümmeetrilise kuju ja paigutusega, vulkaniseeritud naastudega, revolutsiooniline talverehv. IceContact 3 rehvidel kasutatakse uudse paigutusega kahte eri tüüpi naastusid. See tagab ületamatu haarduvuse, ülikindla juhitavuse ja veelgi lühema pidurdusmaa.

ContiFlexStud naastude disain vähendab märkimisväärselt kulumist, parandab haarduvust jääl ja pikendab rehvide tõhusat eluiga. Eesti talvises kliimas asendamatu, seda enam, kui liigelda palju lumistel ja jäistel teedel.

Spetsiaalsed mustrisooned juhivad vett ja lörtsi mustri keskosast kiiresti väljapoole, tagades täiusliku kontakti teepinnaga ning pakkudes maksimaalset kaitset vesiliu vastu.

ContiFlexStud™ naastud vähendavad ühtlasi ka salongi kostuvat müra. Metalltihvti ümbritsev kõrgtehnoloogiline kumminaast vähendab metalli ja teekatte vahelist hõõrdumist, mistõttu tekib ka vähem müra.

Soovitame!
Savirehvid OÜ - Savi 16a, PärnuTelefon: 447 5166Telefon: 447 5166E-post: info@savirehvid.ee