HANKOOK i*Pike RW09

HANKOOK i*Pike RW09
Tarneaeg: Eesti siseselt 2 tööpäeva. Soome 4 tööpäeva.
Hind e-poes: 106.50 €
   Vali kogus:
Kuumakse: 15.38 €
Enne korvi lisamist veendu, et valisid sobivas mõõdus toote!
Hind rehvikeskuses: 108.70 €
Erinevus rehvikeskusest ja e-poest ostetavate rehvide hinnas on tingitud sellest, et e-poest ostes teeb klient suure osa ostu-müügiprotsessist ise ära (nõustab end ise, võrdleb tooteid ise, koostab arve jne.) ja vastutasuks premeerime teda parema hinnaga. E-poest ostes on kliendil võimalus kasutamata ja veljele paigaldamata rehvid 14. päeva jooksul tagastada. Klient, kes soovib müügipersonali professionaalset nõu ja abi, tutvuda ja ise füüsiliselt katsuda meie poolt pakutavaid tooteid, saab soetada rehvid rehvikeskusest, kuid tema teenindamine nõuab lisaressursse, mistõttu on rehvikeskuses hinnad ka veidi kõrgemad kui e-poes.
ID: 100271
Mõõt: 185/80R14C
Hooaeg: Naastrehv
Tootja: HANKOOK
Mudel: i*Pike RW09
Sõiduki tüüp: Kaubik
Koormusindeks: 102/100
Kiirusindeks: R
Rehvi haarduvus: D
Rehvi kütusekulu: E
Rehvi müratase: 0 72 dB
Tootekood: 2001771
Hankooki agressiivne, suunatud turvisega naastrehv kergveokitele.
Tänu 3D tehnoloogias toodetud soontele on parandatud rehvi juhitavust lumel.
Rohkem naastusid kui eelkäijal - see on kindlam püsimine lumel ja jääl!

Uuenduslikku kolmemõõtmelise modelleerimise tehnoloogiat on kasutatud nelja laia soone ehituses, mis saavad suurepäraselt hakkama vee ja lumepudru eemaljuhtimisega kokkupuutepunkti alt, millega avaldavad vastupanu vesiliule. Lai jäik keskribi tagab hea kursilpüsivuse, soodustab veojõu suurenemist ja parendab haardumist lumistel trassidel. Protektori agressiivsed topeltplokid ja tihedalt asetsevad lamellid mitte üksnes ei pane rehvi lund eemale juhtima, vaid suurendavad ka kulumiskindlust. Keskribi abilamellid tagavad suurepärase haardumise teepinnaga. Õlatsooni lainekujulised lamellid tagavad väga hea pidurduse.

Veel üheks antud mudeli eripäraks on laiad põiksooned, mis suurendavad maksimaalselt veojõudu talvisel teel. Nende soonte kolmemõõtmeline kuju soodustab tõhusat isepuhastumist. Protektori jäik ja vastupidav külgkate kaitseb väliskummi äärekivide ja teekonaruste poolt tekitatavate mehhaaniliste vigastuste eest. Tänu rehvi erilisele konstruktsioonile ja kummisegu koostises olevatele spetsiaalsetele komponentidele iseloomustab Winter i*Pike’i rehve kõrgendatud kulumiskindlus.
Savirehvid OÜ - Savi 16a, PärnuTelefon: 447 5166Telefon: 447 5166E-post: info@savirehvid.ee